2017. június 11., vasárnap

2. Blogszületésnap + Nyereményjáték


Ez a nap más, mint a többi, ezt ti is jól tudjátok. 
Másként állok neki szerkeszteni, és másként jár az agyam.
Köszöntsük hát blogom ha már ennyien vagytok,
S ajándékul fogadjátok el vidám kis dalom.
Boldog, boldog, boldog blogszületésnapot!
Kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napotok!


Szeretem a páros számokat, mert a blog ötlete és magam is ilyen napon születtem. Immár két éve koptatom laptopom billentyűzetét és osztom meg veletek gondolataimat.

Hogy mennyit változott ez idő alatt az életem?
Alapjáraton semmit sem. Ugyanaz a lelkes olvasó vagyok, legfeljebb a könyvek mennyisége nőtt exponenciálisan. 
Vagy talán mégis. Megtapasztaltam, milyen az, mikor könyvszerető emberekkel vagyok körülvéve. Rátaláltam arra a közegre, ahol számít a véleményem, Nem lettem sokkal híresebb, de nem is az volt a célom. Tökéletesen megvagyok a barátságos kis kuckómban. Már fel merem vállalni a környezetemben is, hogy mit is csinálok, és kimozdultam Babó Buca árnyékából, és Rékaként állok előttetek.  
Remélem, sikerül azt a lelkesedést átadnom nektek, amit  egy-egy olvasás közben érzek. Hihetetlenül jó dolog, mikor erről visszajelzéseket kapok. Nem is gondolnátok, mekkora erőt tudok belőle meríteni.
A kiadók kedvességének is hálás vagyok. Köszönök minden egyes visszajelzést, megosztást és példányt. Még mindig örömtáncot járok, ha e-mailt kapok vagy a posta fut be. Úgy érzem, ez sosem fog változni.

Szeretem a hagyományokat, legyen szó ápolásról vagy teremtésről, Keretet adnak a hétköznapoknak, többlettel töltik meg. Nem tudom, hogy észrevettétek a felütésnek szánt versikén, hogy tavaly is ezt énekeltem a blogomnak. Mert igen, én ezt mindig csak danolászva tudom  felolvasni. Mivel itthon is minden egyes ünneplésnél ugyanaz a repertoárunk, így ezt átvezettem ide is. Viszont megkéstem evvel. Még nem szoktam át a dolgos hétköznapokra, és az időbeosztásom is kaotikus, de bőven vannak terveim .

És hogy megköszönjem nektek is, hogy ilyen hűségesen követitek az oldal alakulását, ami az utóbbi időben konstans értéket vett fel, egy könyvet szeretnék felajánlani nektek. A múlt évhez híven idén is egy Julianne Donaldson könyvet sorsolok ki köztetek, ami most a Blackmoore.
Kitaláltam viszont egy dolgot. Mivel tudjátok rólam, hogy oda vagyok meg vissza a 19. században játszódó történetekért, mi lenne, ha ti is csatlakoznátok a népszerűsítéshez.
A következőket kell tennetek, ha szeretnétek megnyerni a regényt:
  • készítetek egy képet egy ilyen korban játszódó könyvről
  • megosztjátok ezt egy közösségi oldalon a blogot valamilyen módon megjelölve
  • elkülditek a linket és a neveteket, amivel követtek és hogy melyik oldalon, a következő e-mail címre: konyvfikusz@gmail.com

Ezt június 24-éig, szombatig tehetitek meg. Sorsolni másnap fogok.

Addig is jó olvasást kíván a továbbra is köszönettel teli

Réka

3 megjegyzés:

  1. Nagyon-nagyon boldog blogszületésnapot kívánok! Gratulálok az eddigi sikerekhez, örömökhöz, mindig szívesen olvasom a kreatív, és egyedi bejegyzéseidet. ((:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, Csenge! :))
      Igyekszem újítani, de nem mindig jön össze :D

      Törlés
  2. Boldog blogszülinapot! Írtam e-mailt! :)

    VálaszTörlés